Ontstoppen Wassenaar

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Wassenaar

Ontstoppen Wassenaar? Heeft u te maken met een afvoer die volledig verstopt zit? Of spoelt uw toilet niet meer goed door? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een flinke verstopping.

Verstoppingen zijn enorm vervelend. Helemaal wanneer de verstopping zo hardnekkig is, dat u helemaal geen gebruik kunt maken van het riool of de afvoer.

Het verhelpen van verstoppingen is een klus die vaak niet gemakkelijk is. Zonder de juiste apparatuur is het lastig een ophoping effectief weg te halen en houden.

Wij helpen u graag bij het ontstoppen van uw verstopping? Neem vandaag nog contact op via 070 204 38 84. Ontstoppen Wassenaar staat voor u klaar!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Wassenaar

Services

Ontstoppingsbedrijf Wassenaar

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

070 204 38 84

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Wassenaar. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Wassenaar.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Wassenaar en omstreken

Ontstoppingsdienst Wassenaar

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Wassenaar kunnen elke verstopping vakkundig verhelpen. Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in toiletten, gootstenen, wastafels, douches of riolen.
Wij werken in de wijde omgeving in de buurt van Wassenaar. Wanneer u in Wassenaar woont kunnen wij in veel gevallen nog dezelfde dag bij u op locatie zijn. Wij brengen in geen enkel geval voorrijkosten in rekening bij normale verstopping!

Wilt u een afspraak maken met Ontstoppingsdienst Wassenaar om een verstopping te verhelpen? Dat kan. Of wilt u uw riolering misschien laten inspecteren, repareren of vervangen? Maak dan een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar via 070 204 38 84.

Wassenaar Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Wassenaar

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Wassenaar
Afvoer Ontstoppen Wassenaar

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Verstoppingen komen voor in verschillende vormen en maten. U kunt verstoppingen daarom ook op verschillende manieren herkennen.
Signalen die duiden op verstoppingen zijn bijvoorbeeld: de gootsteen spoelt niet meer door, er komt een nare rioollucht uit de afvoer, het water spoelt niet weg uit de vaatwasser of wellicht hoort u een borrelend geluid uit de wasbak op het moment dat u de wc doorspoelt?

Herkent u één of meerdere bovenstaande signalen? Dan is de kans groot dat u maken heeft met een verstopping. Hardnekkige verstoppingen kunnen voor veel problemen zorgen in uw huis. Het is belangrijk dat de verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt.

De meeste mensen beschikken niet over de juiste kennis of apparatuur om een verstopping te verhelpen. Dan is het ook lastig om het probleem op te lossen. Om zeker te weten dat de verstopping goed verholpen wordt kunt u een afspraak maken met Ontstoppingsdienst Wassenaar.

Ontstoppingsbedrijf Wassenaar gaat samen met jou naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Ontstoppingsbedrijf Wassenaar staat met een ervaren team klaar om u te helpen bij het ontstoppen van uw riool! Neem nu contact op via 070 204 38 84.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Elke verstopping is anders. Dit komt doordat verstoppingen ook op allerlei manieren kunnen ontstaan. Vaak is dit een proces wat veel tijd kost. In sommige gevallen duurt dit meer dan 6 maanden.
Aan het begin zul je nog niks tot zeer weinig merken van de verstopping omdat het vaak begint met een kleine ophoping waar het water nog normaal langs kan stromen.

De ophoping wordt groter doordat er steeds meer vuil aan de ophoping blijft plakken. De ophoping wordt steeds groter totdat het zo’n grote blokkade is dat het water er niet goed meer langs kan stromen. Op dit moment spreken wij van een volledige verstopping.

Een verkeerd aangelegde afvoer of riolering is een veel voorkomende oorzaak van verstoppingen. We zien regelmatig dat afvoerbuizen niet goed op elkaar aansluiten of dat de afvoer of riolering is aangelegd met onnodig veel bochten. De doorstroming van het water is dan zo beperkt dat er ophopingen ontstaan.

Het maakt niet hoe de verstopping ontstaan is, of wat de oorzaak is, wij kunnen u helpen. Dus heeft u last van een verstopping? Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar op 070 204 38 84. Onze monteurs komen graag langs om deze te ontstoppen!

Wassenaar Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Wassenaar
Wassenaar Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Wassenaar

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Wilt u de verstopping zelf verhelpen? Dan is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de blokkade in het begin van de afvoer of denkt u dat de verstopping dieper in het riool gelegen zit?
Daarnaast is het van belang om de juiste methode te bepalen. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping. Een toilet dat verstopt is door wc-papier wordt anders opgelost dan een wc die verstopt is door het wegspoelen van vet/olie en etensresten.

Denkt u dat uw verstopping diep in het riool gelegen zit? Of is de locatie en oorzaak van de verstopping voor u onduidelijk? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar via 070 204 38 84. Onze ervaren ontstoppers helpen u graag!

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het ontstoppen van een verstopping in een riool of afvoer kan op vele verschillende manieren.
Hieronder vindt u een selectie van de beste methodes die onze vakmannen voor u beschreven hebben!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar.

Het is ook goed mogelijk dat u ervoor kiest om deze klus uit te besteden aan een professional. Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen via Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar op 070 204 38 84.

Wassenaar Ontstoppingdienst
Wassenaar Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Wassenaar
Wc Ontstoppingsdienst Wassenaar

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Een vervelende verstopping verhelpen met een plopper is een mogelijkheid Om een blokkade in uw toilet los te laten komen kunt u de wc ontstoppen met een plopper. Het werkt helaas niet altijd even goed maar het is natuurlijk wel het proberen waard.
Wilt u weten hoe u een plopper het best kunt gebruiken? Wij leggen het u graag uit. begin door de de rubberen zuigmond van de plopper een tijdje onder de warme kraan te houden. Hierdoor wordt het rubber flexibel waardoor het beter aan zal sluiten op de wc-afvoer.

Zet de zuigmond van de plopper in de hals van het toilet. Probeer er voor te zorgen dat de plopper de afvoer goed afdekt en ook zo goed mogelijk aansluit. Druk de plopper met kracht naar beneden en trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe.

Pas wel op dat u de plopper niet met te veel kracht omhoog en omlaag beweegt. U kunt hierdoor een situatie creëren waarin het probleem alleen maar erger en vervelender wordt.

Heeft u het idee dat de verstopping verholpen is? Spoel de wc door met een emmer warm water. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

De afvoer ontstoppen met soda (ook wel zuiveringszout) en azijn is ook een optie wat u kunt proberen om de verstopping te verhelpen. Deze methode kost weinig geld en hiermee kunt u ook geen schade aanrichten aan de afvoer. Wij leggen u graag uit hoe u dit kunt doen.
Pak een emmer of bak en vul de bodem met wat zuiveringszout (baking soda). Voor een sterker effect voegt u hier wat azijn aan toe. Meng dit goed door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met warm water en roer het mengsel nog een goed door elkaar.

De emmer of bak kan nu leeg gegooid worden in de verstopte afvoer. Hierbij raden we u aan om de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de verstopte afvoer te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping in de afvoer.

Wassenaar Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Wassenaar
Wassenaar Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Wassenaar Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt een afvoer ook ontstoppen met een zogeheten ontstoppingsveer. Het nadeel van deze methode is echter dat de stalen ontstoppingsveer schade aan kan richten aan uw afvoer. Wilt u het toch proberen? Hieronder kunt u lezen hoe u de veer effectief gebruikt.
Hoe werkt dit? Het is de bedoeling dat u ontstoppingsveer in de verstopte leiding stopt. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht.

Wanneer u de verstopping bereikt hebt, kunt u het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Belangrijk is dat u dit voorzichtig en beheerst doet om schade te voorkomen.

Gelukt? Dan is het aan te raden om de afvoer goed door te spoelen met een emmer met warm water. Hier kunt u eventueel nog wat soda bijdoen voor een ontvettende en reinigende werking.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

U kunt een verstopping ontstoppen door een hogedrukreiniger te gebruiken. Veel mensen hebben deze reiniger al thuis staan. Echter is deze methode niet aan te raden. De slagingskans is niet erg groot.
Daarnaast moet u weten dat wanneer de afvoer volledig verstopt zit, deze methode zeker niet verstandig is. Het risico op waterschade is dan namelijk groot omdat het water met dezelfde kracht weer terug omhoog komt uit de afvoer.

Ontstoppingsbedrijf Wassenaar vindt een hogedrukreiniger daarom niet de meeste verstandige methode. Wij adviseren u om eerst de hierboven beschreven methodes te proberen. Wilt u de verstoppingen met een hogedrukreiniger ontstoppen?

Dan is het belangrijk dat u zorgvuldig te werk te gaan zodat u geen schade aanricht aan de afvoer en het probleem ook niet onnodig steviger en vervelender maakt. Steek de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Zet de hogedrukreiniger aan. Spuit het water terug naar boven? Ga dan niet verder!

Loopt het water wel normaal weg? Spoel de afvoer 3 minuten lang door. Hopelijk is gelukt om de verstopping te verhelpen.

Riool Ontstoppingsbedrijf Wassenaar
Wassenaar Ontstoppingbedrijf
Wassenaar Riool Verstopt
Wassenaar Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel winkels bieden chemische ontstoppingsmiddelen aan. Ontstoppingsdienst Wassenaar raadt deze producten af. Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën die uw riool of afvoer kunnen aantasten. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking.
Door deze bijtende werking kunt u schade aanrichten aan uw riool en afvoeren. Deze schade is vaak niet te herstellen. U zult uw riool of afvoer dan moeten laten vervangen.

De specialisten van Ontstoppingsbedrijf Wassenaar zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing. En bent u daarvoor op zoek naar een specialistische ontstopper? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar via 070 204 38 84.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Zit uw riool of afvoer verstopt? Of wilt u uw riool laten vervangen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Wassenaar hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsbedrijf Wassenaar 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

Ontstoppingsdienst Wassenaar is werkzaam in Wassenaar en wijde omstreken. Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool.

Wilt u nou ook van die vervelende verstopping afkomen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Wassenaar via 070 204 38 84. Wij komen binnen no-time langs!

Wassenaar Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Wassenaar

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Wassenaar
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Wassenaar rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 070 204 38 84

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Wassenaar

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Wassenaar

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar!

Afvoer Ontstoppen Wassenaar

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Wassenaar

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Wassenaar

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Wassenaar

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Wassenaar

Ontstoppingsbedrijf Wassenaar is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar via 070 204 38 84.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Wassenaar te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 070 204 38 84. Ontstoppingsbedrijf Wassenaar staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 070 204 38 84.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 070 204 38 84. Ontstoppingsdienst Wassenaar staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Wassenaar voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Wassenaar staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Wassenaar. U kunt ons bereiken voor 070 204 38 84.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Wassenaar via 070 204 38 84.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 070 204 38 84. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Wassenaar uit?
Ontstoppingsbedrijf Wassenaar ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 070 204 38 84 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Wassenaar.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Wassenaar bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Wassenaar en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Wassenaar? Neem dan gerust contact op via 070 204 38 84. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.